Gratis verzending. Gratis retourneren.Altijd op alle orders.
dopesnow
Streetwear > Leggings Dames > 

Dope Razor Leggings Dames Black

Dope Razor Leggings Dames Black
Dope Razor Leggings Dames Black
Dope Razor Leggings Dames Black
Dope Razor Leggings Dames Black

Productinformatie

Versieringen zijn prima, maar als het erop aankomt, draait het allemaal om de prestaties, toch? De Razor leggings zijn er in een reeks van geweldige patronen, maar we hebben ze ook gemaakt in deze super coole blokkleuren. En hij mist niets van de geweldige functies die je zou verwachten, hij is voor alles geschikt, en klaar voor je volgende workout!

Aan de bovenkant hebben we een brede en comfortabele tailleband gemaakt om de drukpunten te verminderen en we maakten een super skinny fit. Gemaakt van 85% polyester en 15% spandex, dit item is ultra rekbaar, maar dankzij het polyestergehalte gaat hij niet doorschijnen! Dat maakt hem perfect voor yoga, fietsen en elke andere activiteit. Polyester is een synthetische vezel, wat betekent dat hij geen vocht vasthoudt. Zo blijf je droog en koel, ongeacht de hoeveelheid zweet die je opbouwt. Polyester is ook een zeer slijtvast materiaal, zodat hij niet uit vorm raakt of uitrekt na verloop van tijd. Als zodanig is 'ie net zo goed een investering als dat het gewoon een legging is om aan je collectie toe te voegen.

Maar daar zijn we nog niet gestopt. Als wintersportbedrijf wilden we dat deze leggings ook winterklaar zouden zijn. Dus hebben we hem een super low profile gegeven om ervoor te zorgen dat je hem ook als baselayer kunt dragen. Met een tailleband die je skibroek niet hindert en manchetten die boven de enkel zijn afgesneden om de druk onder je sokken en in je laarzen te verminderen, is hij geweldig voor zowel de sportschool als de piste. En heck, overal anders ook!

Dope Razor Leggings Dames Black

Eigenschappen

  • 85% Polyester, 15% spandex
  • Werkt als legging of als basislaag
  • Hoge taille en super comfortabel
Razor
Dope
291 Recensies
Kleur
Black
Dope Razor Leggings Dames Black
Dope Razor Leggings Green Camo
Dope Razor Leggings Black
Dope Razor Leggings Mirage
Dope Razor Leggings Cloud
Dope Razor Leggings Black Camo
Dope Razor Leggings Burgundy
Dope Razor Leggings Olive Green
Dope Razor Leggings Blue Steel
Dope Razor Leggings Coral
Dope Razor Leggings Pink Flower
Dope Razor Leggings Black Flower
Dope Razor Leggings Grey Flower

Product niet op voorraad

Maar maak je geen zorgen. We laten het je weten zodra deze er weer is!

Vind jouw maat