Gratis verzending. Gratis retourneren. Altijd op alle orders.Mijn bestellingen

Skibrillen Dames

De skibril dames van Dope Snow zorgt voor stijl en bescherming voor jouw ogen

Als je klaar bent om te shoppen, kijk dan naar het snowboard- en skibrillen dames assortiment en vindt alles wat je nodig hebt hier bij Dope Snow. Met volledige UVA- en UVB-bescherming, evenals een reeks lenskleuren, die allemaal vuil-, vet- en waterafstotend zijn, kun je er met een dames skibril van ons goed uitzien en je ogen tegelijkertijd goed beschermen.

Lens vormen in de skibrillen - cilindrisch vs. bolvormig

De discussie tussen cilindrische en sferische lenzen is puur esthetisch. Sferische lenzen zorgen voor die klassieke bubble-eyed look die populair werd in de jaren 2000 dankzij het feit dat veel pro's ze droegen, terwijl de cilindrische lens een meer moderne en minimalistische stijl biedt.

Bij het zoeken naar de juiste kleur en tint, is VLT van de lens belangrijk voor goed zicht. Dit staat voor Visible Light Transmission (Zichtbare Licht Transmissie). Een hoge VLT lent betekent dat er meer licht binnenkomt. Gele en roze lenzen met een hoge VLT zijn ideaal bij weinig licht en op bewolkte dagen. Middelhoge VLT-lenzen, zoals rode, zijn ideaal voor wisselende omstandigheden, terwijl lage VLT-lenzen, zoals zwarte, blauwe, zilveren of groene, geschikt zijn voor heldere omstandigheden.

Voorkom beslaan met ventilatie en Anti-fog technologie

Onze skibril voor dames is voorzien van een speciale anticondenscoating die voorkomt dat vocht zich op de lens vastzet. We rusten al onze dames skibrillen ook uit met gepantserde ventilatie en ademend schuim om de luchtstroom te vergroten en condensvorming in de bril verder te voorkomen.

Een skibril met verwisselbare lenzen, bandjes en andere functies

Met een verwisselbare lens pop-out-systeem en verwisselbare bandjes is het nog nooit zo makkelijk geweest om je kleur en stijl te kiezen. We hebben de skibril voor dames ook uitgerust met anti-slip siliconen grips om hem op zijn plaats te houden op je muts of helm voor maximaal comfort en veiligheid.

De skibril dames is verkrijgbaar in één maat, zodat ze voor iedereen perfect passen. We hebben ervoor gezorgd dat je je helm en je outfit perfect kunt matchen met onze selectie van verschillende gekleurde lenzen. Draag ze samen met je Dope gear voor een geweldige look.

We hebben ervoor gezorgd dat je perfect kan matchen met je helm en outfit door een breed scala aan kleuren op voorraad te hebben, ontworpen met de rest van de Dope uitrusting in gedachten.

Een dames collectie van hoge kwaliteit, online bij Dope Snow

Als je klaar bent om te kopen maar nog advies nodig hebt over skibrillen voor dames, accessoires of andere producten, neem dan contact op met ons klantenserviceteam, dat jou altijd graag verder helpt. En als je de producten eerst wilt zien voordat je ze koopt en meeneemt op wintersport, bieden wij vrije verzending en retourneren op alle bestellingen.